3 atraktivní investice, které stojí (podle nás) za zvážení

{Tým}

Plánujete investovat své dlouho střádané úspory, nebo jen diverzifikovat své stávající portfolio, které už pár atraktivních investičních titulů zahrnuje? Sepsali jsme pro vás 3 atraktivní investice, jež, alespoň podle nás, stojí za zvážení. Ať už se rozhodnete vybudovat svůj kapitál jakýmkoli způsobem, jsme připraveni vám k finanční svobodě pomoct. Stačí nás kontaktovat.

Nemovitosti nikdy nevyjdou z módy

I když se svět točí kolem kryptoměn, v našem pohledu se jedná o velmi rizikovou investici, která sice slibuje hezkou ziskovost, ale také ohromné riziko ztráty peněz. Pokud chcete své úspory vložit do méně riskantní a stejně výnosné alternativy, za zvážení stojí nemovitosti, které se stoprocentní pravděpodobností nikdy nevyjdou z módy. Koupě bytové jednotky určené k investičním účelům znamená každoměsíční pasivní příjem, ze kterého se budete radovat nejen vy, ale i keramické prasátko střežící váš rodinný rozpočet.

Akcie, hýbejte se!

Investice, investice – to nejsou jenom nemovitosti nebo zmiňované kryptoměny. S jistým finančním obnosem se člověk může přesunout také na burzu, kde lze zainvestovat do společností na trhu. Za poslední měsíce akciový trh zažívá nevídané, i proto volte akcie jen jako způsob, jak diverzifikovat své portfolio. Jsou rizikovější než zmiňované nemovitosti a je dobré si alespoň o podnicích, do kterých investujete, udržovat přehled.

ETF jsou dostupné, jednoduché i výnosné

Takzvané Exchande Traded Funds jsou skvělým způsobem, jak investovat a jak mít své investované peníze pod kontrolou. I těmi největšími investory jsou doporučené, a to pro svou jednoduchost, dostupnost i výnosnost. A i my se k nim nejen letos, ale i z dlouhodobého hlediska přikláníme. 

ETF jsou skvělým základem diverzifikovaného portfolia a spočívají v koupi jednoho konkrétního titulu, ve kterém se však nachází hned několik desítek různých akcií. A i když se náhle akcie jedné společnosti propadnou, portfolio tím nebude nijak zasaženo.

„Chcete vybudovat svůj stabilní kapitál, který vám zajistí finanční svobodu? Pomůžeme vám s vybudováním stabilního a dobře diverzifikovaného investičního portfolia.

MAREK KAPINUS, OBLASTNÍ VEDOUCÍ