Proč je důležité pojištění nemovitosti, aneb ochraňte svůj majetek

{Tým}

Co je vaším největším jměním? Pomineme-li rodinu a pevné zdraví, dospějeme k nemovitosti a veškerému jejímu obsahu. I když dům nebo byt a jeho zařízení bereme mnohdy jako samozřejmost, pravděpodobně bychom nebyli rádi, kdybychom o střechu nad hlavou se vším, co jsme do ní pořídili, přišli. Bohužel, živelné pohromy, lupiči či závady v domácnosti se neptají a berou. Pojištění nemovitosti a majetku ale může způsobené škody alespoň částečně slepit.

Ochrana i ceněný pocit bezpečí

Existuje mnoho rizik, které mohou během mrknutí oka vzít všechno, co jsme za poslední roky budovali. Pojištění nemovitosti, respektive pojištění majetku přinese nejen kýženou ochranu a v případě naplnění černého scénáře i dostatečně vysokou finanční náhradu, respektive kompenzaci, ale také v člověku zakoření pocit bezpečí, který se jistě promítne i do kvality spánku.

Pojištění nemovitosti ani pojištění majetku není drahou záležitostí. Prakticky „za hubičku” můžete mít chráněnou vaši střechu nad hlavou, ať je jakkoli drahá.

„Sjednejte si pojištění nemovitosti právě u nás. Víme, co je pro vás a váš majetek to nejlepší řešení.”

MAREK KAPINUS, OBLASTNÍ VEDOUCÍ

Udržte svůj rodinný rozpočet na uzdě i v budoucnu

Nikdo neví, co přijde za týden, měsíc, natož za rok. S pojištěním domácnosti se však pojí i jistá pravděpodobnost toho, že se vám podaří udržet rodinný rozpočet na úzdě i v budoucnu. V případě, že sklep zaplaví voda, nebo že se i přes spolehlivý bezpečnostní systém vkrade do domu nevítaný host, bude pojištění nemovitosti jistou zárukou finanční kompenzace za vzniklé škody, což vede k udržení zmiňovaného rozpočtu či finanční rezervy v nedotčeném stavu.

Máte už sjednané pojištění majetku?

Jak jste na tom vy a váš majetek? Máte sjednané pojištění a chráníte tím to, co jste za poslední roky vybudovali? V případě zájmu o pocit bezpečí, který se se sjednáním pojištění nese, nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu pro vás.